Sarah Morgan: A Wedding in December

 Ojla!

Tole božično romanco sem brala na Kindlu v angleščini v sklopu bralne skupine Klub dobrih knjig včlanite se lahko tukaj (brezplačno). 

Sarah Morgan je ena mojih najljubših avtoric romanc, njena je tudi serija Romanca na Manhattanu

Knjiga govori o družini White in najmlajši hčerki Rosie, ki se bo na božični dan poročila s svojim fantom Danom, s katerim je komaj tri mesece. Največje pomisleke imata njena mama Maggie in sestra Katie. Teden pred božičem odpotujejo iz Londona v Aspen, ZDA za božično poroko. Roseina starša pred hčerkama skrivata njun razhod tako, da igrata skorajda sveža zaljubljenca. Katie, uspešna urgentna zdravnica ima za sabo travmatičen dogodek in dvome, ki naredijo njeno negativno nastrojenost proti poroki še hujšo. Na vsak način želi sestri preprečiti, da naredi napako in se poroči. Na vsak način jo želi zaščititi, že od otroštva. Potem se pojavi še Danova poročna priča, Jordan, ki se Katie postavi po robu in jo izzove. Kako se bo celotna situacija razpletla? Bo Katie končno spregovorila o tem, kar jo muči? Se bosta starša pobotala? Ali bo Rosie na koncu srečno poročena?

"Unlike you, dr. White, I don't do a risk assessment on every situation, or try to predich every outcome. I tend to let life happen."

Knjiga je mnogo več kot le božična romanca. Skozi like sem se veliko naučila, predvsem o tem, kako je pomembno naše počutje. V življenju moramo ravnati tako, da bomo sami na prvem mestu in da nam bo udobno, bodisi je to v zvezah, družini ali službi. Slediti moramo svojemu srcu. Pa tudi o tem, kako naši bližnji niso tako krhki, kot mislimo. Včasih pa le ne potrebujejo naše zaščite, napake morajo kdaj narediti sami in za njih tudi sprejeti posledice. 

Vsekakor bi bila vesela nadaljevanja :)

Ocena: 5/5



Komentarji

Objavite komentar

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Romantični bingo 2024

Intervju z avtorico Mojco Rudolf

Samantha Young: Igra življenja in Pesem vetra