Christina Lauren: Serija Prelepi...

Ejla!

Na sporedu bo spet ena romantična/erotična serija, izpod rok dveh avtoric, ki pišeta pod psevdonimom Christina Lauren. Prebrala sem prve tri knjige serije, četrte pa ni v knjižnici, tako da bom mogla zanjo fehtat prijateljice :D

V seriji so štiri knjige (opisala bom samo prve tri):
-Prelepi prasec
-Prelepi neznanec
-Prelepi ženskar
-Prelepa skrivnost

V prvi knjigi Prelepi prasec se asistentka Chloe Mills v službi ves čas bori s svojim zategnjenim in zoprnim šefom Bennettom, ki se je po delu v Franciji vrnil v Čikago. Prelepim prascem. Med njima vlada napetost, ki pa se kmalu spremeni v strast. Ta njuna strast se razvname v službi in se prenese tudi v zasebno življenje. Bosta na koncu skupaj ali se bosta razšla zgolj kot ponesrečena prijatelja za seks?

Zgodba druge knjige je umeščena v enako okolje kot prva knjiga. Sara Dillon, zaposlena v Bennettovem podjetju se preseli v New York, da bi pobegnila pred svojim nezvestim nekdanjim fantom. Začne delati v podružnici Bennettovega podjetja v New Yorku in tam spozna njegovega prijatelja, angleža Maxa Stello. Sara si želi seksa za eno noč, saj o drugem pravzaprav ni sposobna razmišljati. Večinoma seksata na javnih krajih in se slikata med akti, kar ju zelo vzburja. Vendar se oba začneta zaljubljati...

Tretja knjiga govori o Hanni Bergstrom, ki je predana študentka podiplomskega študija in cele dneve preživi v laboratoriju. Njeno družino skrbi za njeno družabno življenje, zato njen brat na pomoč pokliče svojega prijatelja Willa Somnerja, ki je prav tako končal podiplomski študij. Je velik ženskar, a Hanna ga zamrzne na mestu. Vsako jutro hodita teč v park, sam pa zapostavlja svoji dve stalni ljubici. Namen njunih srečanj je to, da Will Hanno nauči obnašanja z moškimi. A kmalu se zapleteta. Will mora Hanni dokazati, da je edina, ki jo potrebuje. Mu bo uspelo?


Knjige so zelooo zanimive, zgodba je odlično zastavljena in se lepo preliva iz ene knjige v drugo. Mogoče so dogodki malo preveč osredotočeni na seks vsebine. Čustva junakov se da dobesedno čutiti skozi knjigo, prenesejo se tudi na bralca. Med branjem prvega dela sem recimo postala velikokrat zelo besna na Bennetta.
 Zanima me tudi zgodba 4. dela, ki ga bom sigurno prebrala v bližnji prihodnosti.

Ocena: 9/10




Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Romantični bingo 2024

Samantha Young: Igra življenja in Pesem vetra

Intervju z avtorico Mojco Rudolf