Romantični bingo 2023

Tudi letos pripravljam romantični bingo, le da bo malo krajši. 

Kako poteka?

Med 10.2. in 30.3. beri knjige oziroma romane, ki so povezani z ljubeznijo. Za eno knjigo lahko prečrtaš samo en kvadratek. Po končanem bingu bom zbirala kartončke in tudi žrebala nagrado.


Katere knjige lahko bereš?

Bereš lahko vse, kar vključuje ljubezen. Lahko so to običajne ženske romance, ljubezenski romani, klasike, zgodovinski romani, fantazija, najstniške z dodatkom ljubezni ali pa kakšne neleposlovne knjige ( na primer 5 jezikov ljubezni). Če imaš kakšno dilemo, me lahko brez problema kontaktiraš. 

Poševnica v kvadratku pomeni. da izbereš eno ali drugo. Seveda velja ena prebrana knjiga za en kvadratek. Berete lahko v slovenščini ali angleščini.

Predlogi za slovenske avtorje najdeš tukaj, predloge knjigogramerskih kolegic pa tukaj :)


Oddajanje kartončka

Oddaja bo omogočena 30.3. preko spletnega obrazca. Zbirala jih bom do 10.4. Izmed vseh poslanih bom žrebala tudi nagrajence za knjižne nagrade. Velja, da je 1 knjiga = 1 sodelovanje v nagradni igri, bingo pa dodatni 2 sodelovanji. Za sodelovanje moraš prebrati vsaj 4 knjige.


Nagrade

Letošnji romantični bingo bo v znamenju slovenskih samozaložnikov, tako da izvode svojih knjig prispevajo Tjaša Gašparič, Eva Kurnik in Maja Horvat. Hvala!


Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Romantični bingo 2024

Samantha Young: Igra življenja in Pesem vetra

Intervju z avtorico Mojco Rudolf