Jody Ellen Malpas: Prepovedan

Hejla!

Tudi tokrat je na vrsti Jodi Ellen Malpas, zame preprosto neverjetna pisateljica. Njena najnovejša knjiga Prepovedan prikazuje tabuje na drugačen način.

Annie je uspešna mlada arhitektka, ki je ne zanima nič drugega kot delo. Odločena je, da ji v tem trenutku ne rabi moški in da se ne bo zaljubila. Seveda pa nekega večera na žuru s prijatelji zagleda popoln par sivih oči. Seveda se je v hipu zaljubila v postavnega in šarmantnega Jacka. Noč preživita v hotelu, kjer Annie čuti toliko kemije in medsebojne povezave, kot je še nikoli ni.
Ampak kmalu ugotovi, da se je zaljubila v napačnega moškega. Prepovedanega. Poročenega.
Jack je nesrečno poročen in nikakor ne more pobegniti iz razpadajočega zakona. Zato med poskusi pobega goji razmerje z Annie, ki je seveda skrivno. Annie to po eni strani neskončno osrečuje, po drugi strani pa razžira, saj nobenemu ne sme povedati za Jacka. Najbolj pa jo potolče dejstvo, da je noseča. Z Jackom. Ki je prepovedan zanjo.
Jack se nekega dne odloči, da mora narediti konec groznemu zakonu. Seveda pa v tistem trenutku njegova nestabilna žena Stephanie pa naznani, da je noseča.
Ali se bosta Jack in Annie rešila iz Stephanijinih krempljev?


Knjiga je preprosto odlična. Prebrala sem jo v nekaj dneh. Zgodba je briljantno zapisana, osebe so idealno zastavljene. Všeč mi je, da se je pisateljica lotila tabuja iz zornih kotov dejanskih udeležencev. Prikazala je tudi, kaj si okolica misli. Odlično je zapletla in tudi odpletla magično ljubezensko zgodbo.

Ocena: 10/10


Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Romantični bingo 2024

Samantha Young: Igra življenja in Pesem vetra

Intervju z avtorico Mojco Rudolf