Samantha Young: Prava stvar

Tokrat je na vrsti ena mojih najljubših avtoric, Samantha Young. Začela sem brati novo serijo, ki se začne s knjigo Prava stvar. 

Serija Promenada src (Hart's Boardwalk)
  • Prava stvar
  • Čisto vsaka stvar
  • Zamolčane stvari
  • Najiskrenejša stvar


Dr. Jessica Huntington je zdravnica v ženskem zaporu v  Wilmingtonu, njeno življenje je rutinsko in prazno. Razlog za to je njena bolečina in težka skrivnost, ki jo nosi s seboj že od najstniških let, a zaupala jo ni skorajda nobenemu. Nekega dne v knjižni platnici knjige iz zaporniške knjižnice najde 40 let stara pisma, ki jo pripeljejo do dopusta v mestecu Hartwell. Tam spozna veliko čudovitih ljudi, med drugim tudi očarljivega lastnika bara Cooperja. Po čudovitih tednih dopusta se odloči, da ostane v mestecu, ker jo je prevzelo na več načinov. S Cooperjem lepo napredujeta, vendar Jessico ovira njena preteklost, bolečina in negotovost. Ali se bo otresla vseh težkih stvari, ki jo pestijo in končno zaživela?


Knjiga je napisana čisto v Samanthinem stilu, kar mi res zelo odgovarja. Skrivnosti, ljubezen, napetost, romantika. Nisem je mogla odložiti, Samanthino pripovedovanje te preprosto potegne s seboj.
Sicer me ne moti tako zelo, vendar v knjigah Založbe Učila je vedno nekaj napak in res sem jezna, saj se vidi, da je vse pripravljeno na hitro in površno. Napake so tako pri menjavi imen kot tiskarske napake. Me pa to ne bo odvrnilo od branja Samanthinih knjig, saj so preprosto dobre. 
Tale me sicer ni tako močno sezula, zato ji ne dajem odlične ocene. Ljubitelji romanc pa boste še zmeraj navdušeni.

Ocena: 4/5

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Romantični bingo 2024

Intervju z avtorico Mojco Rudolf

Samantha Young: Igra življenja in Pesem vetra