Skrivnostni božiček in božična dobrodelnost

Zdravo!

Prazniki so mimo, jaz pa sem zelo vesela, da sem tudi letos obdarila in razveselila veliko ljudi. Kljub temu, da je včasih naporno kupovati darila, sem na koncu vedno srečna, ko vidim vesele obraze.

Božiček za en dan
Na začetku meseca decembra sva z mamo sestavili darilo za triletno punčko v sklopu akcije Božiček za en dan, v kateri sodelujeva že tretje leto. V škatlo sodi nekaj za crkljanje, osebno higieno, šolske potrebščine, igrača, kos oblačila in sladkarije. Naslednje leto pa sodelujem spet! :)

Skrivnostni božiček
Sodelovala sem tudi v dveh akcijah Skrivnostni božiček, kjer neznanki oziroma neznancu pošlješ darilo v vrednosti do 10€ oziroma 15€. Prva je bila v sklopu facebook skupine Izgubljena v romantičnih knjigah, druga pa v sodelovanju blogerk Knjigoljubka in Knjižna polička. Obdarila sem Tadejo in Tjašo, katerima sem podarila knjigico, svečko, začimbno sol in čokoladice Piranskih solin, svečko in še nekaj malenkosti. Upam da jima je bilo darilo všeč. Zdi se mi tudi lepo in spoštljivo, da obdarovanka sporoči vsaj, da je darilo dobila.


Dobila sem tudi dve čudoviti darili od mojih božičk Sabine in Jasne. Res sem bila vesela daril. Knjige, čaji, čokolade, kozmetična torbica, svečke, šalčka.. skratka odlično! Hvala vama :)


Take akcije so mi res luštne, lepo presenečenje je, da dobiš darilo od neznanca. Res je tudi dober občutek, da neznanca razveseliš in širiš veselje. Kakšna darila ste pa vi dobili ali podarili?


Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Romantični bingo 2024

Samantha Young: Igra življenja in Pesem vetra

Intervju z avtorico Mojco Rudolf