Samantha Young: Junak

Hejla!

Tokrat pa ocena knjige izpod peresa odlične pisateljice Samanthe Young. Njene knjige so tako zanimive, da branje njenih knjig traja zgolj dan ali dva.

Knjiga govori o Alexi Holland, ki že od otroštva predstavlja, da je njen oče junak. A kmalu ugotovi šokantno resnico o njegovih skrivnostih, ki ji življenje obrne na glavo. Ko Alexa spozna človeka, ki ga je njen oče prizadel, mu skuša na vsak način pomagati. Alexa dela za Caina in ta ji na vsak način hoče dopovedati, da noče njene pomoči. Alexa se ne pusti odgnati, čeprav Cain naredi vse, da bi ga zasovražila. Seveda pa ju to vodi v silovito afero, ki ju prevzame. Seveda pa ne gre brez novih zapletov. Ali bosta skupaj premagala nevarnost?

Zgodba je tako dobro napisana, da te pravzaprav potegne v knjigo, kjer čutiš, dihaš in razmišljaš kot junaki sami. Že samo nasprotje med njima je fascinantno, to pa ju tudi potegne skupaj. Zapleti in napeti dogodki v knjigi te ne pustijo, da bi knjigo sploh za trenutek spustil. Prelivanje dogodkov iz poglavja v poglavje je odlično.

Ocena: 10/10

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Romantični bingo 2024

Samantha Young: Igra življenja in Pesem vetra

Intervju z avtorico Mojco Rudolf