Dogodek za divjo žensko s Katjo Grudnik

Zdravo!

Za 8. marec na dan žena sem se pridružila slovenski blogerki Katji Grudnik (Viva la vida blog)  na njenem druženju, kjer nam je predstavila svojo zgodbo in knjige, ki jo vodijo skozi življenje. Njena energija je res neverjetna. Hvala tudi Mladinski knjigi, ki je skupaj s Katjo poskrbela za neverjetna darilca.
slika iz arhiva Katje Grudnik

--------
Predstavljene knjige so kakor življenjski priročniki, ki nam lahko pomagajo skozi težke poti življenja ali pa nam zgolj pomagajo odmisliti in se sprostiti. Zraven smo uživale tudi v Pokicah in v super kremici znamke Oliv.

slika iz arhiva Katje Grudnik


Rupi Kaur: Med in mleko
Neverjetno navdihujoča poezija izjemno mlade pisateljice Rupi Kaur z veliko življenjskimi izkušnjami, ki jih opisuje skozi pesmi v knjigi Med in mleko.

Rhonda Byrne: Skrivnost
Je osnovna knjiga Skrivnosti, ki ti lahko za vedno spremeni življenje.Ta izjemna teorija (če seveda verjameš vanjo) ti lahko pomaga obrniti življenje v želeno smer.

Ingrid Divkovič: Vas jebe ego? in Knjiga za divjo žensko
Knjiga Vas jebe ego? govori o nevidnem sovražniku, gospodu Egu, ki nam lahko obrne življenje v nepravo smer. Knjiga za divjo žensko pa je polna motivacijskih citatov in "pep-talk" verzov, kar je odlično prebrati, kadar se počutiš slabo.

Louisa Thomsen Brits: Hygge-Danska umetnost srečnega življenja
Sicer sem za knjigo prvič slišala, ampak me je res pritegnila. Hygge je občutek pripadnosti in topline, trenutek udobja in zadovoljstva. Najdete ga lahko, če se vprašate, kje se počutite najbolj domače, katere so vaše navade in obredi, ob kom ste najbolj sproščeni, kaj vas najhitreje razvedri in kaj potrebujete, da vam je udobno. Skuhajte si skodelico kave ali čaja, pogreznite se v najljubši naslanjač in se prepustite trenutku. Ta čudovita knjiga vam bo pomagala odkriti hygge v ritmu vsakdanjika.

-------

Prejele smo tudi zelo lepa darilca. Katja je poskrbela za testerček kakovostne francoske znamke Oliv, ki je na voljo na spletni strani izberizeleno.si. Dodala je tudi nekaj iz svoje kolekcije, osebno sem dobila dva testerčka in odlično L'occitanovo kremo za roke. Mladinska knjiga je premierno podarila knjigo Žive Šorn: Knjiga za velike punce. Knjiga je v obliki stripa in z besedilom te popelje v svet sodobne ženske. 





Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Romantični bingo 2024

Intervju z avtorico Mojco Rudolf

Samantha Young: Igra življenja in Pesem vetra